ITEM BAGI "LITTLE" ADALAH CLOTH DIAPERS DARI PELBAGAI JENAMA (BABYLAND, COLLA BABY, QQ BABY,COZY,SUNNY) JUGA PELBAGAI AKSESORI UNTUK NEW BORN. TERDAPAT JUGA PAKAIAN KANAK-KANAK LELAKI DAN PEREMPUAN.


ITEM BAGI "MUMMY" ANTARANYA ADALAH BARANGAN KOSMETIK YANG ORIGINAL. KEBANYAKKAN HARGA ADALAH JAUH LEBIH MURAH DARI PASARAN KERANA SAYA MEMENANGINYA HASIL DARI CONTEST YANG DISERTAI.


ITEM BAGI "DADDY" AKAN DIUPLOAD DARI MASA KE SEMASA.


UNTUK LEBIH MUDAH MELIHAT SETIAP ITEM PLEASE KLIK PADA LABEL ATAU /MSG CALL 017-3201998 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. HAPPY VIEWING & PLEASE COME AGAIN BECAUSE ITEM WILL UPDATE TIME TO TIME. THANK YOU SO MUCH

ITEM-ITEM BARU.. JOM JENGUK..

Saturday, May 22, 2010

STOK PERTAMA KAMI

Adakah kami terlalu berani kerana ambil stok yang boleh dikatakan banyak untuk permulaan? Ala ramai lagi yang ambil banyak. Lagipun kami percaya CD akan membantu mummydaddy yang ingin mengurangkan kos perbelanjaan anak-anak dan kos yang berjaya dijimatkan itu boleh disimpan kembali ke tabung anak2. Kami harap dengan menjual dengan harga yang berpatutan kami dapat membantu mummydaddy sekalian.Kami juga telah merasa lega kerana perbelanjaan kami hampir Rm200++ sebulan untuk perbelanjaan diapers dapat dijimatkan.
Baru-baru ini model dibawah juga telah berjaya dalam misi potty training so CD itu dipass pula kepada adiknya pulak.hehe..JIMATTTTTTTTTlihatlah anak kami yang amat gembira dengan business mummydaddy

comel tak promoter kami??

No comments:

Related Posts with Thumbnails
.......USIA ON-LINE SHOP KAMI........... Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers