ITEM BAGI "LITTLE" ADALAH CLOTH DIAPERS DARI PELBAGAI JENAMA (BABYLAND, COLLA BABY, QQ BABY,COZY,SUNNY) JUGA PELBAGAI AKSESORI UNTUK NEW BORN. TERDAPAT JUGA PAKAIAN KANAK-KANAK LELAKI DAN PEREMPUAN.


ITEM BAGI "MUMMY" ANTARANYA ADALAH BARANGAN KOSMETIK YANG ORIGINAL. KEBANYAKKAN HARGA ADALAH JAUH LEBIH MURAH DARI PASARAN KERANA SAYA MEMENANGINYA HASIL DARI CONTEST YANG DISERTAI.


ITEM BAGI "DADDY" AKAN DIUPLOAD DARI MASA KE SEMASA.


UNTUK LEBIH MUDAH MELIHAT SETIAP ITEM PLEASE KLIK PADA LABEL ATAU /MSG CALL 017-3201998 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. HAPPY VIEWING & PLEASE COME AGAIN BECAUSE ITEM WILL UPDATE TIME TO TIME. THANK YOU SO MUCH

ITEM-ITEM BARU.. JOM JENGUK..

Saturday, May 15, 2010

TIPS PEMAKAIAN

  • Pastikan saiz yang tepat dipakaikan kepada bayi anda jika tidak ; pasti berlaku kebocoran dicelah-celah peha.
  • Jangan terlalu ketat kerana ia seolah-olah mendera anak anda kerana menjerut perut anak. Bukan sahaja di bahagian perut perlu selesa pastikan di bahagian peha juga. Jika tidak ; pasti terdapat kesan merah kerana CD yang terlalu ketat. Pastikan anak anda selesa dengan saiz tersebut.
  • Jangan pakai melebihi 5 jam jika menggunakan 1 insert sahaja lebih-lebih lagi jika anak anda heavy wetter. Kalau anda risau anda tidak punya masa / tidak rajin/ pelupa pakaikan terus 2 insert. CD Babyland punya ruang yang luas untu masukkan dua insert.

No comments:

Related Posts with Thumbnails
.......USIA ON-LINE SHOP KAMI........... Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers