ITEM BAGI "LITTLE" ADALAH CLOTH DIAPERS DARI PELBAGAI JENAMA (BABYLAND, COLLA BABY, QQ BABY,COZY,SUNNY) JUGA PELBAGAI AKSESORI UNTUK NEW BORN. TERDAPAT JUGA PAKAIAN KANAK-KANAK LELAKI DAN PEREMPUAN.


ITEM BAGI "MUMMY" ANTARANYA ADALAH BARANGAN KOSMETIK YANG ORIGINAL. KEBANYAKKAN HARGA ADALAH JAUH LEBIH MURAH DARI PASARAN KERANA SAYA MEMENANGINYA HASIL DARI CONTEST YANG DISERTAI.


ITEM BAGI "DADDY" AKAN DIUPLOAD DARI MASA KE SEMASA.


UNTUK LEBIH MUDAH MELIHAT SETIAP ITEM PLEASE KLIK PADA LABEL ATAU /MSG CALL 017-3201998 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. HAPPY VIEWING & PLEASE COME AGAIN BECAUSE ITEM WILL UPDATE TIME TO TIME. THANK YOU SO MUCH

ITEM-ITEM BARU.. JOM JENGUK..

Thursday, May 5, 2011

COOLA BABY PRINTED - RM30

 Hai mummy, meh jenguk CD baru ek. Masa mula-mula dijual di blog-blog lain harganya RM35 tapi  sebab sekarang  saya pun dapat harga borong yang best jadi saya pun kurangkanle harga ke RM30. Maka saya pun startla mem'promote Cola Baby Printed ne pada mummy-mummy. Itupun selepas tengok live depan mata, saya nampak cantik. Macam biasa saya memang lebih suka ambil gambar sendiri kerana pada saya mummy2 akan nampak lebih jelas dari gambar katalog. Kalau nampak imej kurang memuaskan maaf ye sebab saya cuma pakai camera handphone.

Cola Babyprinted 1
(ala-ala gegirlkan?)

 Cola Baby Printed 2
(ini boboy boleh pakai, gegurl pun boleh)

 Cola Baby Printed 2
(lebih boyish)

Didatangkan dalam pek ini.
Nampak lebih kemas dan beg itu boleh diletak alatan make-up mummy2.

Berminat?
Tel : 0173201998
emel: littlemummydaddy.blogspot.com
Kalau beli banyak kita boleh deal utk dapat diskaun/ free gift ye.
Oh campur-campur pun boleh tertakluk kepada stok ye.

No comments:

Related Posts with Thumbnails
.......USIA ON-LINE SHOP KAMI........... Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers