ITEM BAGI "LITTLE" ADALAH CLOTH DIAPERS DARI PELBAGAI JENAMA (BABYLAND, COLLA BABY, QQ BABY,COZY,SUNNY) JUGA PELBAGAI AKSESORI UNTUK NEW BORN. TERDAPAT JUGA PAKAIAN KANAK-KANAK LELAKI DAN PEREMPUAN.


ITEM BAGI "MUMMY" ANTARANYA ADALAH BARANGAN KOSMETIK YANG ORIGINAL. KEBANYAKKAN HARGA ADALAH JAUH LEBIH MURAH DARI PASARAN KERANA SAYA MEMENANGINYA HASIL DARI CONTEST YANG DISERTAI.


ITEM BAGI "DADDY" AKAN DIUPLOAD DARI MASA KE SEMASA.


UNTUK LEBIH MUDAH MELIHAT SETIAP ITEM PLEASE KLIK PADA LABEL ATAU /MSG CALL 017-3201998 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. HAPPY VIEWING & PLEASE COME AGAIN BECAUSE ITEM WILL UPDATE TIME TO TIME. THANK YOU SO MUCH

ITEM-ITEM BARU.. JOM JENGUK..

Wednesday, June 30, 2010

PERBEZAAN SUNNY BABY MINKY DAN QQBABY MINKY

Macam biasa kalau saya ada info yang baru saya akan kongsi dgn mummy sbg pengetahuan dan untuk berlaku jujur kepada semua mummy. Disebabkan sekarang ada dua jenis CD Minky iaiatu Sunny Baby Minky dan QQ Minky di sini saya tunjukkan perbezaan antara keduanya.

Sama tapi tak serupakan? Mana satu Sunny Minky / QQ Minky?


Dah nampak labelkan? Ini QQ Minky
Dah dapat kesan bezanya??


Ini Sunny Minky. Nampak bezanya??


Perbezanya ialah dibahagian untuk laraskan pinggang tue. QQ Minky boleh kecilkan lagi pinggangnya sampai minimum tapi Sunny Minky tak boleh... Nanti kalau saya dapat kesan yang lain lagi saya bagitau okies???


No comments:

Related Posts with Thumbnails
.......USIA ON-LINE SHOP KAMI........... Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers