ITEM BAGI "LITTLE" ADALAH CLOTH DIAPERS DARI PELBAGAI JENAMA (BABYLAND, COLLA BABY, QQ BABY,COZY,SUNNY) JUGA PELBAGAI AKSESORI UNTUK NEW BORN. TERDAPAT JUGA PAKAIAN KANAK-KANAK LELAKI DAN PEREMPUAN.


ITEM BAGI "MUMMY" ANTARANYA ADALAH BARANGAN KOSMETIK YANG ORIGINAL. KEBANYAKKAN HARGA ADALAH JAUH LEBIH MURAH DARI PASARAN KERANA SAYA MEMENANGINYA HASIL DARI CONTEST YANG DISERTAI.


ITEM BAGI "DADDY" AKAN DIUPLOAD DARI MASA KE SEMASA.


UNTUK LEBIH MUDAH MELIHAT SETIAP ITEM PLEASE KLIK PADA LABEL ATAU /MSG CALL 017-3201998 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. HAPPY VIEWING & PLEASE COME AGAIN BECAUSE ITEM WILL UPDATE TIME TO TIME. THANK YOU SO MUCH

ITEM-ITEM BARU.. JOM JENGUK..

Wednesday, June 30, 2010

QQ Baby Minky CD


Makin lama saya menggunakan CD makin saya memahami pemakaian CD ini bukan semata-mata ingin berjimat tetapi juga kerana kecantikan CD tersebut. Sudah pastilah CD yang lebih menarik mahal sedikit tetapi pasti sebagai mummy kita teringin anak kita memakai sesuatu yang cantik walau cuma ada satu; sama juga seperti baju. Mungkin kita tak mampu nak memakai baju berjenama hari-hari tetapi kadangkala di dalam wardrobe "little" kita pasti ada terselit satu dua pakaian berjenama bukan??

Oleh itu littlemummydaddy membawakan anda satu lagi jenis CD yang diumpamakan sebagai "pakaian berjenama' di dalam koleksi wardore "little" anda.

Saya dah tak tau nak bagi nama sebab semua nampak cantik jadi saya letak kod sahaja, kalau mummy berminat cuma sebut kod sahaja ye....... Mari mulakan proses cuci mata...
QQM 1


QQM 2


QQM 3


QQM 4


QQM 5


QQM 6

QQM 7


QQM 8


CANTIKKAN???
DAN HARGANYA IALAH!!!

1 KEPING = RM35 
2 KEPING = RM65
4 KEPING = RM128
6 KEPING = RM189
8 KEPING = RM248
10 KEPING = RM300


SILA KLIK DI MIX&MATCH UNTUK VARIASI

No comments:

Related Posts with Thumbnails
.......USIA ON-LINE SHOP KAMI........... Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers