ITEM BAGI "LITTLE" ADALAH CLOTH DIAPERS DARI PELBAGAI JENAMA (BABYLAND, COLLA BABY, QQ BABY,COZY,SUNNY) JUGA PELBAGAI AKSESORI UNTUK NEW BORN. TERDAPAT JUGA PAKAIAN KANAK-KANAK LELAKI DAN PEREMPUAN.


ITEM BAGI "MUMMY" ANTARANYA ADALAH BARANGAN KOSMETIK YANG ORIGINAL. KEBANYAKKAN HARGA ADALAH JAUH LEBIH MURAH DARI PASARAN KERANA SAYA MEMENANGINYA HASIL DARI CONTEST YANG DISERTAI.


ITEM BAGI "DADDY" AKAN DIUPLOAD DARI MASA KE SEMASA.


UNTUK LEBIH MUDAH MELIHAT SETIAP ITEM PLEASE KLIK PADA LABEL ATAU /MSG CALL 017-3201998 UNTUK MAKLUMAT LANJUT. HAPPY VIEWING & PLEASE COME AGAIN BECAUSE ITEM WILL UPDATE TIME TO TIME. THANK YOU SO MUCH

ITEM-ITEM BARU.. JOM JENGUK..

Tuesday, January 10, 2012

BodyShop Body Butter Duo Vanilla 200ml

Pembelian akan disertakan sekali dengan bekas ini.
Sesuai sekali utk dihadiahkan pada sseorang yang istimewa

Harga asal RM65. Boleh rujuk website BodyShop Malaysia disini
Harga littlemummydaddy- RM45 (tidak termasuk postage)
TQ Pn. Suzie

Info item:
This twin pot contains two types of moisture: a light cream for where skin needs less hydration and a rich cream for drier areas like elbows and knees. It has a delicious, indulgent scent.

p/s: Barangan Bodyshop ini saya menang contest. Boleh jenguk entry ini.

15 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

saya singgah sini dan follow akak balik.. ;-)

QueeN TerataI said...

ingt minyak wangi td.. kalo minyak wangi saya nak.. hehehe

blog-tips-kurus said...

salam.
banyaknya blog sis. come come model cilik ni. pinjam!! :)

Eyeme said...

bestnye akak mng contest..saya pernah skali je mg tp smpai skrg hadiah x smpai2...kena tipu agaknye... :D

Mr.Clive said...

yg ni brape harga btol ea?
konpius ngan harga yang dicrosskan tu.

mcm setailo gak untuk diberi sbg hadiah...huhu :)

anyway,sy der bagi buku free yg nak dibaca pengunjung blog sy.

bagi nama buku,harga buku - kalau bertuah,nanti sy truskan poskan ke rumah! hoho

cik helena said...

kite pon ade!sangat best pakai!

mamaNoriz said...

mesti wangi kan sbb bau vanilla....

bestnyeeee

diana zainal said...

Hi..I'll put u on my reading list. Kalau ada benda menarik that i can buy for my nieces ke :) btw, I'm here

http://dianatza.blogspot.com/

Rtp Farra Arisha said...

the contest's prize is so interesting. :) beruntungnya sis. :)

Totie@Tomy said...

suka sangat dengan bau vanilla tu..like..

L said...

semalam ada akak blogger kata dia punya dah nk habis.. hii

jom tmbah ilmu.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Myra Jay said...

Tak reti nak pakai, penah beli sekali, pastu pakainya tak pun.. Sayang je... :)

Mama Gee said...

comelnya model kecik ni..

gemaparfum.com said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah wawasan.

Parfum Ori
Minyak wangi The Body Shop.

----------

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


Related Posts with Thumbnails
.......USIA ON-LINE SHOP KAMI........... Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers